سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بیشتر مردان چه بخاطر بچه دارشدن و چه بخاطرلذت بردن از انزال،تمایل به افزایش مقدار اسپرم خود دارند.به نظر

برخی زیاد بودن حجم مایع منی میتواند نشان دهنده سلامت جسمی باشد.صرف نظر از صحت وسقم این گفته،بدون

شک افزایش حجم منی میتواند لذت ارگاسم رابیشتر و مدت آنرا طولانی تر نماید.بعلاوه افزایش تولید اسپرم در بیضه میتواند میل جنسی شما را هم بیشتر سازد.

شما امروز در این مقاله نکات سودمندی در مورد افزایش مایع منی خواهید آموخت.

1- ترک سیگار:سیگار علاوه بر تمام مضراتی که دارد،مقدار اسپرم شما را کاهش میدهد.گاهی مقدار اسپرم افراد سیگاری حدود22درصد کمتر از سایرین است.

2- لباس زیر راحت و گشاد بپوشید:علت اینکه بیضه ها درون کیسه ای خارج از بدن قرار دارند این است که باید دمای آنها چند درجه خنک تر از دمای بدن باشد.بهمین خاطر پوشیدن لباس زیر و شورت تنگ که بیضه ها را به بدن شما میچسباند کار مناسبی نیست.اگر بتوانید بهتر است شبها لخت بخوابید.

3- تغذیه مناسب داشته باشید:بدون شک بعضی از غذاها روی تولید مایع منی اثر دارند.غذاهایی که چربی کم و کربوئیدرات و پروتئین فراوان دارند بعلاوه سبزیجات وغلات موجب تقویت منی میشوند.ورزش به همراه تغذیه سالم، باعث تضمین سلامتی شما میشود.

4- سعی کنید بجای استمنا بیشتر سکس داشته باشید:هرچقدر تعداد دفعات انزال شما بیشتر باشد(مانند حالت جلق زدن هرروز)حجم و غلظت منی شما کمترخواهد شد.

5- اجتناب از مصرف مشروبات الکلی:الکل به علت اثر روی کبد باعث افزایش سطح هورمون استروژن(هورمون زنانه) در بدن شده و کاهش میل جنسی و مقدار مایع منی را بدنبال دارد.

6- تمرین حرکات ورزشی کجل:هرچند این تمرینات اثری روی مقداراسپرم ندارد،ولی به کمک آن میتوانید قدرت پرتاب منی خود را بیشتر کنید و لذت بیشتری از انزال ببرید.

7- ویتامین ها و مکملهای غذایی:ماری ژوانا و بعضی داروها موجب کاهش اسپرم میشوند.در مقابل مکمل های غذایی طبیعی هم هستند که تولید منی را بیشتر میکنند.مانند:


کارنیتین:در گوشت قرمز و شیر وجود دارد.
فولیک اسید:
آرژینین:در آجیل،کنجد،تخم مرغ و گوشت وجود دارد و تقویت کننده منی است.
ویتامین ایی و سلنیوم:این دو ماده نیز باعث افزایش تولید منی میشوند.




تاریخ : پنج شنبه 92/9/7 | 7:31 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

شاه اسپرم یکی از گیاهان دارویی خوشبو است که به ویژه در مراغه یافت می شود و تابستان ها  که رشد آن پایان می یابد عرق آن را میگیرند. لقب آن را از روی افسانه ای است که در فرهنگ عامیانه ( فولکور ) فارسی وجود دارد و پیدایش شاهسپرم در زمان سلطنت انوشیروان می رساند . شاهسپرم مقوی معده، بادشکن، ضد عفونی کننده دهان و دستگاه گوارش، مدر و ضد تشنج می باشد.

به علت داشتن سبزینه و اسانس مخصوص که خود مخلوط چند اسانس است، بوی پیاز و سیر را از دهان می برد. عصاره یا عرق شاهسپرم با شیر برای درمان زکام و سینه درد و سرفه به کار می رود. کسانی که هنگام مسافرت در اتومبیل ، هواپیما و کشتی حالشان بهم می خورد و دچار سردرد و دل بهم خوردگی می شوند، می توانند از شاهسپرم استفاده کنند و با بو کردن و جویدن برگ های نازک شاهسپرم خود را تسکین بدهند.

شاهسپرم میکروب های اسهال و وبا را از بین می برد. خوردن بذر شاهسپرم مقاومت بدن را در برابر سموم زیاد می کند. شاهسپرم دارای ویتامین K  بوده و برای خون دماغ و بواسیر خونی سود بخش می باشد.

خواص: گیاه شاهسپرم طبیعت گرم  دارد، درمان کننده زخم معده، رفع دل درد ، ضد انگل ، قاعده آور.




تاریخ : پنج شنبه 92/9/7 | 7:29 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

گیاه و عرق شاه اسپرغم

دوشنبه, 09 مرداد 1391 ساعت 08:42

f1w2

نام اصلی شاهسپرم است که آن را شاه اسپرغم – شاهپرهم – شاهسفرم نیز گفته اند اسپرم در فارسی به معنای ریحان می باشد
بعد از اسلام شاهسپرم را به عربستان بردند و نامش را به سلطان الریا حین ترجمه کردند و از آن جا به اروپا رفت و به زبان لاتین به آن بازیلیک ، یعنى سبزى سلطنتى لقب دادند.

لقب آن از روى افسانه اى است که در فرهنگ عامیانه (فولکلور) فارسى وجود دارد و پیدایش شاهسپرم در زمان سلطنت انوشیروان مى رساند و با اینکه این داستان صورت افسانه دارد، ولی خواندن آن خالى از لطف نیست . اینک شرح داستان به همه صورت که در کتب قدیم آمده است :


((گویند اسپرغم پیش از انوشیروان نبود. روزى انوشیروان بار عام داده ، و به دیوان قضاوت نشسته بود. ناگاه مارى بزرگ از زیر تخت در آمده ، حاضران را از دیدن او ترس به هم رسید. قصد او کردند، شاه فرمود بگذارید شاید شکایتى داشته باشد. به دنبال او برفتند تا به کنار چاهى رسیدند. مار بر کنار چاه حلقه زد، آنگاه به درون رفت و بر آمد، چون در آن چاه نگاه کردند، مارى دیدند مرده افتاده و عقربى نیش بر او بند کرده ، نیزه اى از بالاى چاه بر پشت عقرب فرو بردند و چون یک سال بگذشت ، هم در آن روز شاه نشسته بود و به شکایات مردم رسیدگى مى کرد. همان مار به نزدیک سریر آمد و از دهن خود قدرى تخم سیاه بریخت و برفت ، کسرى فرمود آن تخم را کاشتند. از آن شاه اسپرغم بر آمد و انوشیروان که پیوسته زکام داشت از بوییدن و خوردن آن زکامش برطرف شد.))


خواص شاهسپرم یا اسپرغم
شاهسپرم  مقوى معده ، بادشکن ، ضد عفونى کننده دهان و دستگاه گوارش ، مدر و ضد تشنج مى باشد . به علت داشتن سبزینه و اسانس مخصوص که خود مخلوط از چند اسانس است ، بوى پیاز و سیر را از دهان مى برد
عصاره  یا عرق شاهسپرم با شیر براى درمان زکام و سینه درد و سرفه به کار مى رود. مضمضمه جوشانده غلیظ و جویدن شاهسپرم جهت رفع آفت دهان و بو کردن آن براى رفع سر درد مفید است .
کسانى که هنگام مسافرت در اتومبیل – هواپیما و کشتى حالشان بهم مى خورد و دچار سر درد  و دل بهم خوردگى مى شوند، مى توانند از شاهسپرم استفاده کنند، و با بو کردن  و جویدن برگ هاى نازک شاهسپرم خود را تسکین بدهند
شاهسپرم میکرب هاى اسهال و وبا را از بین می برد . بوى شاهسپرم مگس را فرار مى دهد.
خوردن بذر شاهسپرم مقاومت بدن را در برابر سموم زیاد مى کند. شاهسپرم داراى ویتامین k بوده و براى خون دماغ و بواسیر خونى سودبخش مى باشد ، سابقا تخم شاهسپرم با شکر کوبیده ، جهت رفع بوى زیر بغل استعمال مى کردند،
در تبریز  نوعی از شاهسپرم که بسیار خوشبوست کاشته و عرق برگ آنرا براى رفع دل درد و تقویت معده تجویز مى نمایند.

 

شاه اسپَرم با نام گیاهشناسی Tanacetum balsamita(مجله علمی – پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزشماره یه1 جلد18) یکی از گیاهان دارویی خوشبواست که به ویژه در مراغه یافت می‌شود و تابستان‌ها که رشد آن پایان می‌یابد عرق آن را می‌گیرند. عرق آن برای درمان دل درد و دل پیچه وهمچنین برای خوشبو وخوشمزه کردن چای،دوغ وآبدوغ خیار به کار می‌رود.

بنا به روایتی منظور از کلمه ریحان در قرآن همین گیاه شاهسپرم است. از سایت برترینا

 

شاه اسپرغم از انواع گیاهان خوش عطر و طعم با خواص دارویی فراوان است که در طبخ انواع غذا به کار می رود و بهترین فصل برای کاشت این گیاه اوایل بهار است.
قبل از کاشت، گلدان را از خاک سبک و مرطوب پر کنید، آن را آبیاری کرده و دانه ها را در عمق سه سانتی متری خاک بکارید. گلدان ها را در نورگیرترین قسمت آپارتمان قرار دهید. خاک گلدان بهتر است همیشه مرطوب باشد.
برای زهکشی بهتر می توان در کف گلدان، دو یا سه سوراخ ایجاد کرد.
توصیه می شود هر سه ماه یکبار خاک گلدان را با بارورکننده های مناسب مخلوط کنید.
بهترین زمان برای برداشت محصول، شش ماه پس از کاشت اولیه گیاه است. برگ های تازه و سبزرنگ را انتخاب کنید.
از جوشانده این گیاه برای درمان درد معده و دیگر اختلالات گوارشی استفاده می شود.  مطالب از بابک افخمی


چای محلی و سنتی شاه اسپرغم یا شاه اسپرم ( آذری ) Tanacetum balsamita persian tea




تاریخ : پنج شنبه 92/9/7 | 7:28 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

بهبود حافظه با حرکات دست!

مشت دست
مشت کردن دست ها، حافظه را تقویت می کند.

نتایج تحقیقات نشان می دهد، مشت کردن و فشار دادن محکم دست راست، حفظ کردن مطالب را آسان تر می کند و در مقابل برای یادآوری اطلاعات، باید دست چپ را محکم مشت کرد.

محققان می گویند مشت کردن دست راست و چپ قسمت های کلیدی مغز را که مربوط به ذخیره و یادآوری حافظه است، فعال می کند. محققان این روش را به افرادی توصیه می کنند که قلم و کاغذی در دست ندارند.

نتایج این یافته ها نشان می دهد، حرکت های ساده بدن با ایجاد تغییرات موقت در عملکرد مغز، حافظه را بهبود می بخشد.


گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : salamatnews.com


مطالب پیشنهادی:
خوراکی های موثر برای تقویت حافظه
ورزش و تقویت حافظه
راه‌هایی برای تقویت حافظه
بوییدن این گیاه، حافظه را تقویت می کند



تاریخ : پنج شنبه 92/9/7 | 7:25 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

گل تقدیم شمادو عصاره گیاهی مفید برای تقویت حافظه

گل تقدیم شما

مفید برای تقویت حافظه
مصرف عصاره گیاهان تاثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به زوال شناختی می گذارد.

 

یافته های تازه دانشمندان دانشگاه سنت لوئیز که بر روی موش ها تحقیق می کنند نشان می دهد، آنتی اکسیدان های موجود در عصاره نعنا و رزماری نقش بسیار زیادی در بهبود مهارت یادگیری و تقویت حافظه دارند.

دکتر سوزان فر، استاد طب سالمندان (geriatrics ) مدرسه پزشکی دانشگاه سنت لوئیز و سرپرست این مطالعه گفت:«یافته های ما نشان داد آنتی اکسیدان هایی که درون عصاره نعنا و رزماری وجود دارند از بروز و گسترش اختلالات شناختی که منجر به بروز بیماری آلزایمر می‌شوند جلوگیری می‌کنند.»

او افزود:«می توان نتیجه گرفت، خوردن نعنا و رزماری برای شما خوب است. با این وجود - به دلیل مطالعه بر روی موش ها - هنوز نمی دانم مصرف چه میزان نعنا و رزماری برای بهبود مهارت یادگیری و بهبود حافظه مفید است.»

دکتر فر و همکارانش، دو عصاره نعناع و رزماری که حاوی مقادیر متفاوت آنتی اکسیدان بودند را به موش های مبتلا به ضعف شناختی خوراندند. آنها دریافتند عصاره ای که حاوی رزماری بود تاثیر زیادی بر تقویت حافظه و بهبود یادگیری گذاشته است. دکتر فر گفت:« علی رغم این که پی برده ایم مصرف عصاره گیاهان تاثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به زوال شناختی می گذارد، اما برای اثبات این موضوع به مطالعات گسترده تری نیاز است.»

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : سلامانه

مطالب پیشنهادی:
خوراکی های موثر برای تقویت حافظه
حافظه کودکتان را با این شیوه افزایش دهید!
ورزش و تقویت حافظه
این خانم ها حافظه ضعیف تری دارند
بهبود حافظه با حرکات دست!



تاریخ : پنج شنبه 92/9/7 | 7:25 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

یک بار برای همیشه لاغر شوید!

لاغری
شما باید کلمات «رژیم و رژیم گرفتن» را از ذهنتان پاک کنید، زیرا مانعی بر سر راه لاغر شدن شما هستند.

 

خیلی از افرادی که سال‌ها «رژیم لاغری» گرفته‌اند، از این کلمه متنفرند و وقتی به آنان توصیه می‌شود که رژیم کاهش وزن داشته باشید، می‌گویند سالهاست که رژیم لاغری دارند، ولی نتیجه‌ای نمی‌گیرند. اگر شما هم جزء این دسته از افرادید و دنبال راهی برای کاهش وزن بدون رژیم لاغری می‌گردید، قدم‌های عملی پی آمده، به شما در این راه کمک می‌کند.

قدم اول- با رژیم گرفتن خداحافظی کنید.

رژیم‌ها را فراموش کنید. در حقیقت شما باید کلمات «رژیم و رژیم گرفتن» را از ذهنتان پاک کنید، زیرا مانعی بر سر راه شما هستند. آن‌ها جلوی کاهش وزن شما را می‌گیرند. هر موقع این کلمات را می‌شنوید، به خوردن مشتاق‌تر می‌گردید و نتیجه آن نیز چیزی نخواهد بود، جز آنکه مشکل اضافه وزن شما، بد‌تر و بد‌تر می‌شود.

قدم دوم- به سالم خوردن توجه کنید، نه به کالری مواد غذایی!

عبارت «سالم غذا خوردن» از عبارت «رژیم گرفتن» بسیار زیبا‌تر است. از امروز این لغت را بکار برید. هنگام خوردن مواد غذایی سعی کنید آنچه را که سالم‌تر است انتخاب نمایید، بدون آنکه به میزان کالری آن توجه کنید. باید بدانید با دانستن جدول کالری مواد غذایی و نیز انرژی سوخته شده در اثر ورزش‌های مختلف، موفق به کاهش وزن نخواهید شد.
امروزه فراوانند کسانی که لیست کالری مواد غذایی را همراه خود دارند و یا با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری می‌توانند به انرژی موجود در مواد غذایی پی ببرید. ولی باید بدانید که حفظ کردن کتاب آیین نامه رانندگی، شما را راننده نخواهد کرد!

قدم سوم- وزنه را کنار بگذارید.

وزن کردن مکرر باعث لاغر شدن شما نمی‌شود، فقط ترس شما را زیاد می‌کند. خیلی از کسانی که چند بار در روز خود را وزن می‌کنند، پس از مدتی ناامید شده و دیگر از ترازو می‌ترسند. در نتیجه تا مدت‌ها خود را وزن نمی‌کنند و افزایش وزنی تا 20 کیلوگرم پیدا می‌نمایند، بدون آنکه به آن توجه کرده باشند. لذا همین الان ترازو را کنار بگذارید، زیرا برای قدم بعدی به آن نیاز دارید.

قدم چهارم- در مورد وزنتان نگران نباشید.

اینکه شما دائما نگران وزنتان باشید، مشکل شما را حل نخواهد کرد. لذا به جای نگرانی دائمی، با مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه، راه حلی عملی برای کاهش وزن خود بیابید. دلایل آنکه شما باید نگرانی برای کاهش وزن را کنار بگذارید، شامل موارد زیر است:

* نگرانی در مورد وزنتان شما را چاق‌تر می‌کند. نگرانی باعث ایجاد احساس یاس و ناامیدی در شما می‌شود. در نتیجه بیشتر می‌خورید و چاق‌تر می‌شوید.
* احساس نگرانی در مورد وزنتان باعث می‌شود برای حل مشکلتان ناتوان‌تر شوید. نگرانی باعث ایجاد حس شکست در شما می‌شود. در نتیجه شما در نبرد کاهش وزن، از پیش شکست خورده هستید.
* نگرانی باعث هدر دادن وقت گرانبهای شما می‌گردد. حس نگرانی تمرکز شما را برای موفقیت مختل خواهد کرد. لذا به جای نگرانی، کاری کنید که از کاهش وزن لذت ببرید.

قدم پنجم- در دنیای واقعی قدم بردارید، نه در عالم رویا.

تلاش برای رسیدن به یک وزن ایده آل غیر منطقی، شما را در ادامه? رژیم ناامید خواهد کرد. اگر از چاقی شدید رنج می‌برید، باید بدانید با 10 درصد کاهش وزن، به موفقیتی خواهد رسید که ادامه راه را برای شما تسهیل خواهد نمود. لذا لباس‌هایی را که تا 6 ماه پیش می‌توانستید بپوشید، ولی امروز دیگر اندازه شما نیستند، به عنوان هدف انتخاب نمایید تا اندازه? بدنتان به آن برسد.

قدم ششم- به جلو‌تر نگاه کنید.

نگران این نباشید که هفته آینده یا ماه آینده، وزن شما چقدر خواهد شد. آینده نگر باشید و برنامه درازمدت برای لاغر شدن داشته باشید، مثلا بگویید 6 ماه دیگر. دوست دارید بعد از 6 ماه چه وزنی داشته باشید؟ یک محرک خوب انتخاب کنید تا باعث تشویق شما برای کاهش وزن شود، مثل جلوگیری از پادرد.

قدم هفتم- برای 7 روز آینده، تقویم غذایی خود را یادداشت کنید.

شاید شما هم این جمله را شنیده‌اید که «من هیچ چیز نمی‌خورم، ولی چاق می‌شوم». واقعیت آن است که هیچ کس با نخوردن چاق نمی‌شود، مگر اینکه اشتباه کند. لذا برای 7 روز:

1) هر چیزی را که می‌خورید یادداشت کنید.
2) زمان خوردن هرچیزی را نیز یادداشت کنید.

خود را گول نزنید. هدف از نوشتن تقویم غذایی این است که ببینید واقعا چه چیزهایی می‌خورید! همچنین به شما کمک می‌کند زمان خوردن خود را هم بدانید، زیرا بی‌نظمی در ساعات خوردن نیز اشتهای کاذب شما را تحریک می‌کند.

قدم هشتم- یک برنامه سالم غذایی برای خود تهیه کنید.

برنامه غذایی باید ساده باشد:

1- به طور مرتب از این مواد خوراکی استفاده کنید:
میوه، سبزیجات، نان و غلات سبوس دار مانند: نان سنگک، برنج قهوه‌ای و ماکارونی سبوس دار، جو.
* روزانه حداقل 5 واحد میوه و سبزیجات مصرف کنید.
* روزانه حداقل 3 تا 5 واحد نان و غلات سبوس دار مصرف کنید.
* از مصرف آرد سفید تا آنجایی که می‌توانید خودداری کنید. همیشه سعی کنید از غلات سبوس دار استفاده کنید.

2- به طور مرتب از لبنیات کم چرب استفاده کنید: شیر کم چرب، ماست کم چرب، پنیر کم چرب.
* روزانه حداقل 3 واحد لبنیات کم چرب مصرف کنید.

3- این غذاهای پروتئینی را بخورید: تخم مرغ، ماهی، گوشت قرمز بدون چربی، مرغ بدون پوست، سویا.
* اگر کلسترول خون شما بالاست، بیش از 2 عدد تخم مرغ در هفته مصرف نکنید.
* از گوشت قرمز نهایتا 2 تا 3 بار در هفته و هر بار به طور متوسط 60 تا 70 گرم مصرف کنید.
* از پروتئین گیاهی مانند سویا، لوبیا و به طور کلی حبوبات نیز حتما استفاده کنید.
* ماهی به ویژه ماهی‌های چرب را که به شیوه کبابی یا بخارپز آماده می‌شوند را 2 بار در هفته بخورید.

4- از این مواد غذایی بسیار کم بخورید یا اصلا مصرف نکنید: روغن، کره، سس مایونز، خامه، شکر.
* سعی کنید حداکثر 30 درصد کالری مصرفی شما از چربی‌ها و روغن باشد.
* روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون خالص، روغن کانولا و روغن ماهی بهترین انتخاب در میان روغن‌ها هستند.
* از مصرف مارگارین و روغن نباتی جامد که حاوی چربی ترانس هستند، خودداری کنید.

5- نوشیدنی‌ها: آب، آب میوه طبیعی، چای و یا قهوه (به شرطی که به آن‌ها شکر یا قند اضافه نکنید) را می‌توانید در طی روز مصرف کنید.

6- از تنقلات و شیرینی‌ها به طور مناسب استفاده نمایید: انواع شیرینی، کیک، شکلات، کاکائو، چیپس و ذرت بوداده را به میزان مناسب استفاده کنید، زیرا حذف کامل و طولانی مدت این مواد از رژیم افراد غیرممکن خواهد بود.
* ممکن است بعضی اوقات دوست داشته باشید از این خوراکی‌ها استفاده کنید! اشکالی ندارد، ولی حداکثر یک بار در هفته از این مواد خوراکی بخورید، زیرا حاوی چربی ترانس و مضر بوده و میزان زیادی کالری دارند.

و در آخر، اگر اطلاعات شما از رژیم‌های غذایی کم است سعی کنید با مطالعه و تحقیق بیشتر سطح سواد تغذیه‌ای خود را بالا ببرید، زیرا بعضی اوقات ما تخمین درستی از محتویات مواد خوراکی نداریم. تحقیقات نشان داده است هر چقدر در مورد تغذیه سالم و رژیم‌های غذایی اطلاعات بیشتری داشته باشیم، راحت‌تر وزن کم می‌کنیم.

دکتر حمیدرضا فرشچی


گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : sara.jamejamonline.ir


مطالب پیشنهادی:
این میوه به لاغر شدن کمک می کند
چه ورزش هایی برای لاغر شدن مفید هستند؟
10 روش ساده برای کوچک کردن شکم
کدام ورزش ها ما رابیشتر لاغر می کند؟
آیا سرکه به لاغر شدن کمک می کند؟



تاریخ : پنج شنبه 92/9/7 | 7:23 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

با بوی بد سیر چه کنیم؟

سیر
اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خاطر خواص غذایی و درمانی آن مصرف می‌کنند، می‌توانید به جای مصرف سیر، از مکمل‌های آن استفاده کنید.

 

موثرترین راه از بین بردن بوی سیر این است که ترکیبات سولفوری مولد این بو را از دهان حذف کنید. این کار را می‌توانید با مسواک زدن، استفاده از نخ دندان و دهان‌شویه انجام دهید. همچنین باید زبان خود را حتماً مسواک بزنید. این کار برای از بین بردن بوی سیر بسیار مهم است. سایر راهکارهایی که به شما معرفی می‌کنیم نیز می‌توانند کمک کنند.

شما می‌توانید از این راه‌ها قبل یا بعد از مسواک زدن یا استفاده از نخ دندان استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که حذف ترکیبات سولفوری باید حتماً صورت بگیرد و این راه‌ها را نمی‌توان جایگزین حذف ترکیبات کرد. اگر شما بدون اینکه ترکیبات سولفوری را از بین ببرید، از راه‌های زیر استفاده کنید، اقدامات شما در کاهش بوی سیر تأثیر چندانی نخواهند داشت.

لیموترش

استفاده از لیموترش در کاهش بوی سیر بسیار موثر است. لیمو همچنین می‌تواند باکتری‌های مولد بوی بد دهان را از بین ببرد. سعی کنید بعد از خوردن سیر یک تکه لیموترش را در دهان خود بگذارید و بمکید. همچنین اگر دست شما بوی سیر گرفته است، می‌توانید با استفاده از آب لیمو، این بو را از بین ببرید.

جعفری

در بسیاری از مواقع، سرآشپزها در کنار سیر از جعفری نیز برای پخت غذا استفاده می‌کنند، زیرا جعفری بوی سیر را کاهش می‌دهد. می‌توانید برای کاهش بوی سیر، بعد از مصرف آن مقداری جعفری خام بجوید.

چای

چای، خصوصاً چای سبز و چای نعناع، حاوی پلی‌فنول است. پلی‌فنول ترکیبات سولفوری که سیر ایجاد می‌کند را از بین می‌برد. سعی کنید هنگام خوردن سیر یا پس از آن چای بنوشید.

هل، نعناع، رازیانه

این دانه‌ها و گیاهان معطر می‌توانند مانند جعفری بوی سیر را کاهش دهند.

شیر

در مطالعاتی که در سال 2010 صورت گرفت ثابت شد که مصرف شیر می‌تواند بوی سیر را کاهش دهد. محققان معتقدند که چربی موجود در شیر تأثیر ترکیبات سولفوری را کاهش می‌دهد. در نتیجه تأثیر شیر پرچرب در این خصوص بیش از شیر کم چرب است.

آدامس بدون قند

جویدن آدامس می‌تواند بوی سیر را بپوشاند و درعین‌حال تکه‌های سیر را که بوی سیر را منتشر می‌کنند از بین دندان‌های شما خارج کند.

دانه‌های قهوه

بسیاری از افراد معتقدند که جویدن دانه‌های کامل قهوه یا آسیاب شده آن پس از خوردن سیر می‌تواند بوی سیر را کاهش دهد، البته لازم نیست این دانه‌ها را بخورید. می‌توانید پس از جویدن، آن‌ها را از دهان خود خارج کنید.

استفاده از مکمل‌های سیر

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خاطر خواص غذایی و درمانی آن مصرف می‌کنند، می‌توانید به جای مصرف سیر، از مکمل‌های آن استفاده کنید. این مکمل‌ها خواص سیر را دارا هستند، اما بوی بدی ندارند.امیدواریم با استفاده از این راه‌ها بتوانید بوی سیر را از بین ببرید یا حداقل تأثیر آن را کاهش دهید.


گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : آرمان


مطالب پیشنهادی:
خواص غذایی و دارویی سیر
این خاصیت سیر را نمی دانید!
این نوشیدنی، بوی نامطبوع سیر را ازبین می برد
کشف تاثیر معجزه آسای سیر در کاهش فشار خون
سیر کهنه بخورید!!



تاریخ : پنج شنبه 92/9/7 | 7:22 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

افسردگی چگونه درمان می‌شود؟

افسردگی چگونه درمان می‌شود؟
اگر انسانها کاملاً شبیه به هم بودند، شناخت علل افسردگی و درمان آن بسیار ساده تر بود. اما .....

 

اگر انسانها کاملاً شبیه به هم بودند، شناخت علل افسردگی و درمان آن بسیار ساده تر بود. اما هر انسانی تجارب منحصر به فردی دارد. تفاوتهای فردی، ذاتی و زیست شناختی که افراد  مختلف با یکدیگر دارند درمان افسردگی را پیچیده می سازد. به همین دلیل یک نوع درمان برای همه ی افراد مناسب نیست. اما تحقیقات نشان می دهند که درمانهای ترکیبی شامل دارو و سایر روشهای درمانی برای بیشتر بیماران مفید است. در اغلب موارد درمان به سه مرحله تقسیم می شود. به خاطر داشته باشید که در این تقسیم بندی حد و مرز زمانی مشخصی بین مراحل وجود ندارد.

مراحل درمان افسردگی:
1- در مرحله حاد بیماری، هدف از درمان تسکین دادن علائم افسردگی است. این مرحله معمولاً 12-6 هفته طول می کشد، اما ممکن است بسته به نوع درمان و پاسخی که به آن داده می شود بیش از این نیز به طول بیانجامد.
2- در ادامه بیماری، درمان برای بهبودی انجام می گیرد. در این مرحله درمان متعادل می شود مثلاً میزان مصرف دارو تنظیم می شود. این مرحله ممکن است 5-4 ماه طول بکشد.

در مرحله آخر درمان نگهدارنده صورت می گیرد و هدف از آن جلوگیری از عود بیماری است. اگر  با وجود درمان چند دوره ، افسردگی ایجاد شده باشد یا فرد به صورت مزمن بی حوصله و افسرده باشد و یا در مواردی که عوامل مستعد کننده برای فرد وجود داشته باشد درمان مداوم مورد نیاز است چون در این افراد احتمال عود بیماری بیشتر است.

برای درمان چه نکاتی را باید در نظر داشت؟
در سیر درمانی، پزشک عمومی نقش مهمی ایفا می کند چرا که در اولین قدم علائم شما را ارزیابی می کند و ممکن است یک علت زمینه ای طبی برای افسردگی پیدا کند که با درمان آن مشکل برطرف شود. وقتی مشخص شد که مشکل اصلی افسردگی است، ممکن است برای شما داروی ضد افسردگی تجویز شود. برخی اوقات پاسخ به این درمان خوب است و به درمان بیشتری نیاز نیست. اما اگر درمان اولیه کافی نباشد پزشک ممکن است شما را به متخصص روانپزشکی ارجاع دهد. چون معمولا پزشک عمومی به جزئیات درمان مانند روان درمانی و درمانهای تخصصی نمی پردازد، برای انتخاب روانپزشک باید دقت کنید و به او اعتماد داشته باشید. ممکن است روانپزشکی که فرد دیگری آن را به شما معرفی و توصیه می کند، برای شما مناسب نباشد و با او نتوانید به راحتی ارتباط برقرار کنید.

اصول درمان افسردگی: 
* درمان افسردگی ممکن است شامل داروهای ضد افسردگی، مشاوره تخصصی، درمانهای رفتار شناختی و یا ترکیبی از اینها باشد.
* در درمان افسردگیهای خفیف تا متوسط ممکن است مشاوره ی تخصصی کافی باشد.
* اگر علائم اولیه بیماری شما شدید باشند احتمالا هم دارو و هم مشاوره ی تخصصی باید صورت گیرند.
* اگر علائم هشدار دهنده ای مانند افکار خود کشی یا خطر آسیب به خود یا دیگران یا علائم شدیدتری مانند فاصله گرفتن از جهان واقع یا جنون و یا سوء مصرف بیش از حد الکل و داروها وجود داشته باشند، احتمالا بیمار بستری می گردد.
* افسردگی معمولا به وسیله داروها مشاوره و روان درمانی ویا ترکیبی از اینها با موفقیت درمان می شود. با این حال ممکن است مدت زمانی نیاز باشد تا نوع دارو ، میزان آن و نوع روان درمانی و مشاوره مشخص شود. معمولا 12 - 4 هفته طول می کشد تا داروها تاثیر کنند. پس از آن روند درمان سریعتر می شود.
* در موارد نادری ممکن است از درمان با الکتریسیته برای افرادی که به درمانهای دیگر پاسخ نمی دهند یا علائم جنون یا رفتارهای خطرناک برای خود و دیگران دارند استفاده شود. این درمان یک تحریک الکتریکی است که باعث ایجاد یک تشنج خفیف می شود و به نظر می رسد که با اثر بر واسطه های شیمیایی مغز باعت تسکین علائم می شود. درمان مداوم:
در حدود نیمی از افراد مبتلا به افسردگی دچار عود علائم می شوند. ادامه دادن درمان برای 15 –7 ماه بعد از بهبودی، خطر بازگشت بیماری را کاهش می دهد.

 در این مدت :
* رژیم غذایی متعادلی داشته باشید.
* از مصرف الکل اجتناب کنید.
*  ورزش کنید.
* خواب مناسبی داشته باشید.
*  حمایت اعضای خانواده و دوستان کمک کننده خواهد بود.
افسردگی شدید ممکن است عامل خطری برای بیماری عروق کرونر یا حمله  قلبی محسوب شود، ولی مهمترین خطر اقدام به خودکشی است. در حدود 15درصد از بیماران  مبتلا به افسردگی از این طریق جان خود را از دست می دهند.
 

چرا باید افسردگی را درمان کرد؟
 هر کسی در هر سن، جنس، نژاد یا وضعیت اجتماعی ممکن است به افسردگی مبتلا شود. از هر 10 نفری که به پزشکان مراجعه می کنند یک نفر افسردگی دارد. در نیمی از موارد بیماری این افراد تشخیص داده نمی شود و درمان نشده باقی می ماند. اگر افسردگی درمان نشود کیفیت زندگی بسیار پائین آمده و خطر خودکشی همواره وجود دارد. ممکن است شما تشخیص ندهید که افسرده هستید و یا به دنبال درمان آن نباشید. اما هر چه زودتر به فکر علائم و به دنبال درمان باشید شانس درمان کامل، سریعتر و بیشتر است. پیشگیری از عود بیماری نیز بسیار مهم است.افسردگی در هیچ سنی طبیعی تلقی نمی شود و درمان آن اهمیت زیادی دارد. افسردگی در بچه ها معمولا به سختی تشخیص داده می شود. در نوجوانی ممکن است افسردگی به علت تغییرات هورمونی ایجاد شود. برخی اوقات والدین این بچه ها نیز افسرده هستند و باید درمان شوند. همچنین افراد مسن ممکن است تصور کنند که احساس افسردگی آنها طبیعی است. درمان در این افراد از ناتوانی زودرس آنها جلوگیری می کند و از خطر مرگ مربوط به افسردگی می کاهد. حمایت خانواده در درمان افسردگی نقش مهمی دارد. داروها را نباید خودسرانه مصرف کرد. مصرف برخی داروها باهم ممکن است کشنده باشد. ترکیبات گیاهی نیز با برخی داروها تداخل دارند و ممکن است عوارض جدی ایجاد کنند. در برخی موارد حتی بعضی از غذاها ممکن است با دارو تداخل داشته باشند. بر اساس تاریخچه  بیماری، شدت و ماهیت افسردگی نوع دارو توسط پزشک انتخاب می شود و در مورد رژیم غذایی، و تداخلات دارویی توضیحات لازم داده می شود.




تاریخ : پنج شنبه 92/9/7 | 7:13 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

  • paper | بلاگ اسکای | ایران موزه